TEHNOLOGIJA

U proizvodnji obuće JELEN PROFESSIONAL koristi dvije tehnologije:
tehnologiju ljepljene obuće i tehnologiju direktno brizgane poliuretanske obuće.

Garancije kvalitete u području specijalne vojne obuće je ugradnja vodonepropusne membrane izrađene po SYMPATEX tehnologiji koja omogućava normalno disanje stopala jer sprečava propuštanje vode izvana u unutrašnjost, dok istovremeno dozvoljava prolaz nastalih vodenih para iz unutrašnjosti prema van.

SYMPATEX je inovativan, hi-tech klima sistem za obuću. Kreiran je za ljude s velikim očekivanjima: nezavisne na vremenske i vanjske okolnosti, osobe koje se snalaze u svakoj situaciji i prihvaćaju svaki izazov. SYMPATEX je 100% vodootporan i prozračan sistem namjenjen zaštitnoj obući koji pruža najviši stupanj udobnosti i zaštite.

SYMPATEX je hidrofilna poliesterska membrana bez pora, debljine samo 15 mikrona (1/16 mm), koja je izuzetno lagana i maksimalno rastezljiva, a sve to osigurava joj istovremenu 100% vodo-nepropusnost i ekstremnu prozračnost. Proces ugradnje SYMPATEX membrane je pod stalnom kontrolom nositelja licence i svi proizvodi prolaze stroge testove: provjeru varenja šava, test trganja, test habanja, test presavijanja i test u simulatoru hodanja.

KONTAKT

JELEN PROFESIONAL d.o.o.,
Zagrebačka 93, 40000 Čakovec
Tel: +385 (0)40 384 888
Fax: +385 (0)40 384 316
e-mail: jelen@ck.t-com.hr